Beheer

Beheer van uw woning

Als u de stap naar het verhuren samen met Vastgoedhart succesvol heeft afgerond, is de huurovereenkomst getekend. U kunt tijd en moeite besparen door ook het beheer van de woning aan ons over te dragen. Dat kan zowel op administratief, financieel, als op technisch gebied. Alle beslommeringen rondom administratie, correspondentie, betalingen en onderhoud worden u zo op professionele wijze uit handen genomen.

Administratief en financieel beheer
Vastgoedhart is verantwoordelijk voor het tijdig innen van de huurgelden en zal deze per omgaande op uw bankrekening overmaken.
Zodra de huurder niet of niet op tijd betaald, zal Vastgoedhart alles in het werk stellen om de huurder tot betalen te bewegen, inclusief het versturen van herinneringen en aanmaningen. Bij uitblijven van betalingen wordt de opdracht tot incasseren overgedragen aan een gerechtsdeurwaarder/incassobureau.
De verwerking van nota’s en correspondentie met uw huurder en instanties of de gemeente wordt door Vastgoedhart geregeld. Dit geldt ook voor afwikkeling van de energiekosten en het berekenen en doorvoeren van wettelijke huurverhogingen.

Technisch beheer
Van lekkende kraan tot haperende cv-installatie, Vastgoedhart maakt er werk van!
Uw huurder meldt technische klachten bij Vastgoedhart, ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar voor calamiteiten. Ter plaatse beoordelen wij de aard van de klacht en na overleg met u als verhuurder kunnen wij een vakman inhuren om het probleem te verhelpen. Ook de controle op de werkzaamheden en betaling wordt door Vastgoedhart afgewikkeld. Wij werken samen met diverse gespecialiseerde bedrijven die vakkundig werk leveren tegen marktconforme prijzen.

Bij beëindiging van de huurovereenkomst voert Vastgoedhart een grondige eindinspectie uit en regelt de complete afronding. Als u leegstand wilt voorkomen, wordt uw woning weer direct aangeboden aan een nieuwe huurder. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuur van uw woning!

Bent u geïnteresseerd in het volledig laten beheren van uw onroerende zaken?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak en vakkundig advies over deze complete dienst. Wij hanteren hiervoor een aantrekkelijk en markconform tarief.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!