Verhuren

Vastgoedhart is regelmatig voor diverse bedrijven op zoek naar huisvesting voor personeel (expats).

Heeft u woonruimte die u wilt verhuren, bijvoorbeeld omdat uw woning niet verkocht raakt of omdat u voor uw werk voor langere tijd naar het buitenland gaat? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken dan een persoonlijke afspraak met u. Tijdens dit gesprek zullen wij de woning opnemen en op basis van deze opname een advies geven over de verhuurmogelijkheden en natuurlijk de opbrengsten. Uiteraard kunt u in dit gesprek uw wensen uitspreken en uw vragen stellen.

Vastgoedhart beschikt over diverse krachtige marketinginstrumenten met bewezen resultaten. Van brochures en advertenties tot presentaties op de best bezochte huizenwebsites (Pararius, Google, Jaap, zoek alle huizen, huurwoningen.org etc.), onze eigen website en advertenties in de lokale weekmedia.
Wij zetten ons brede en stevige netwerk in om uw huis actief in de markt te zetten, onder andere via onze collega’s in de regio waar wij nauw mee samenwerken.

Zodra de eerste kandidaten zich melden voor uw woning dan maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging. Alle bezichtigingen vinden plaats onder onze begeleiding. Indien wij een geschikte kandidaat hebben gevonden voor uw woning dan nemen wij de achtergrond van deze kandidaat met u door. Wij kunnen kandidaten onder andere toetsen op hun financiële achtergrond en uw persoonlijke voorkeur. Wij zullen kandidaten ook vragen een loonstrook en/of arbeidscontract te overleggen en natuurlijk hun identiteitbewijs.
Bij een succesvolle match tussen u en een kandidaathuurder maken wij in overleg met u een huurovereenkomst en zorgen voor de aanvangs- en eindinspectie.
Als extra dienst kunnen wij het beheer van uw woning van u overnemen zodat de totale zorg over uw woning bij ons in handen is.